Lactosevrije Fristi

Lactosevrije Fristi drinken

Een lekker koel glas lactosevrije Fristi: Ik durf toe te geven dat ik daar ook gewoon af en toe behoefte aan heb. Ik ben de 30 jaar dan wel gepasseerd, dit blijft een van mijn guilty pleasures. Aangezien Fristi zelf absoluut, helemaal niet, lactosevrij is, ben ik uiteraard op zoek gegaan naar een alternatief.

Lactosevrije fristi

Die heb ik gevonden! En nog redelijk makkelijk ook, want dit alternatief is ongeveer óveral verkrijgbaar. Denk aan de supermarkt zoals de Jumbo, Coop, Jan Linders, maar uiteraard ook bij de Albert Heijn: Alpro sojadrink rode vruchten.

Lactosevrije Fristi online bestellen!

Hier kun je hem gelijk vinden en eventueel (online) bestellen:

Ik heb hem nu meerdere keren geprobeerd en hij is echt bijna niet van de echte Fristi te onderscheiden. Hij is misschien iets donkerder van kleur, maar kwa smaak is het hem gewoon hoor! Ik ben verknocht!

Lactosevrije Fristi Alpro

Deze lactosevrije Fristi van Alpro ligt nu in ieder geval elke week in mijn koelkast (want koel is ie het lekkerst!). De losse 3-packs zijn trouwens ook erg handig, voor onderweg bijvoorbeeld. En natuurlijk ideaal voor kindjes, om mee te nemen naar school.

1 Reactie

  1. Top dat dit bestaat, ik ben lactose intolerant, maar helaas kan ik alpro producten niet drinken of eten. Ik ben namelijk onwijs gevoelig voor soja. Ik krijg hele erge buikpijn hier van.. dus helaas nog geen goede vervanger gevonden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*