Lactosevrije Cornetto van Ola

Daar is dan de lactosevrije Cornetto van Ola. Hij is niet eens alleen lactosevrij, hij is ook nog eens geheel Vegan. En weet je hoe ie proeft? Gewoon precies hetzelfde als de originele variant. Dat er maar veel merken mogen volgen (zei daar iemand Magnum?).

Lactosevrije Cornetto van Ola

Deze variant is vooralsnog alleen bij de Albert Heijn te vinden. Wie weet mogen de andere supermarkten snel volgen. Heeft jouw Albert Heijn hem niet in het assortiment, zoals mijn Albert Heijn dat ook niet had? Gewoon laten bestellen!

Ik vind hem zelf precies zoals het origineel smaken, maar er zijn mensen die het koekje niet zo lekker vinden. Die vind ik zelf misschien iets zoeter als het origineel, maar het verschilt naar mijn mening heel weinig.

Lactosevrije Cornetto van Ola

Ze zijn helaas wel wat aan de prijs. Op dit moment betaal je 2,89 euro voor vier stuks. Dat is dubbel zo duur als de originele variant, aangezien je er voor die prijs acht krijgt. Maar.. ze zijn het waard! En daarnaast kun je uiteraard altijd even wachten op een aanbieding.

Wat vond jij van de lactosevrije Cornetto van Ola? Laat het mij hieronder weten in een reactie.

3 Reacties

  1. Ze zijn heerlijk!! En alleen al de blik van mijn vriendin die eindelijk weer een cornetto mocht eten, is de prijs dubbel en dwars waard!!

  2. Hartelijk dank al veel aan uw lijsten gehad. Bestaan er lactose vrije fishstick in de supermarkt?
    Alvast wel bij bofrost maar wil ze liever gewoon kopen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*