Lactosevrij ijs van Ben & Jerry’s

Er is nu ook lactosevrij ijs van Ben & Jerry’s beschikbaar. Yes! Ik ben enthousiast! Drie lekkere en verschillende smaken die niet van koemelk, maar van amandelmelk zijn gemaakt. Deze smaken kun je vooralsnog alleen bij de Albert Heijn vinden, maar wie weet volgen de rest van de supermarkten nog. Inmiddels heb ik het lactose vrij ijs van Ben & Jerry’s ook bij andere supermarkten gezien, zoals de Plus.

De drie Non-Dairy Ben & Jerry’s smaken zijn in ieder geval als volgt:

Chunky Monkey Non-Dairy

Van deze smaak ga je helemaal bananas. Lekkere stukjes melkvrije chocolade, met walnoten. En dat gemixt in romig ijs wat uiteraard naar bananen smaakt. Dit ijs is niet alleen zuivelvrij, maar ook nog eens glutenvrij. Wat mij betreft de twee-na lekkerse Non-Dairy Ben & Jerry’s smaak. Jammie.

Lactosevrij ijs van Ben & Jerry's

Peanut Butter & Cookies Non-Dairy

Fan van de combinatie koekjes met pindakaas? Dan moet je absoluut voor deze smaak gaan. Dat kan haast niet misgaan bij deze smaak waarin dit samenkomt. Van de krokante pindakaas-swirls tot de superlekkere choco sandwich koekjes. En dat allemaal melkvrij. Dit is wat mij betreft de lekkerste smaak!

Lactosevrij ijs van Ben & Jerry's Peanut Butter Cookies

Chocolate Fudge Brownie Non-Dairy

Heerlijke chocolade-ijs met stukken fudge brownie. De fudge brownies in dit ijs komen van de Greyston Bakery in New York. Deze zijn uiteraard geheel vrij van dierlijke ingrediënten. Het maken van producten van hoge kwaliteit is een deel van hun missie. Daarnaast biedt de Greyston Bakery  banen en trainingen aan, aan mensen met een laag inkomen.

Tip: We weten allemaal dat Ben & Jerry’s redelijk aan de prijs is, maar ze zijn vaak genoeg in de aanbieding. Wacht daar daarom gewoon even op en maak daar gretig gebruik van!

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*