Lactosevrije snacks (frituur en oven)

Lactosevrije frituur en oven snacks

Lactosevrije snacks, zoals lactosevrije frikandellen, kroketten, bitterballen en andere snacks voor in de frituur en oven: Ze zijn er! En best wel in overvloed ook gelukkig. Lekker voor bij de frietjes thuis, of tijdens het borrelen. Hieronder kun je lezen welke snacks gewoon geschikt voor je zijn wanneer je een lactose-intolerantie hebt.

Lactosevrije bitterballen

Buitenshuis durf ik bitterballen niet aan. Des te meer reden om ze in huis te halen dus. Lekker voor bij de borrel! Lactosevrije bitterballen! En zoals je kunt zien zijn er meer geschikt dan je waarschijnlijk dacht:

Lactosevrije snacks bitterballen (oven) g'woon

Lactosevrije frikandellen

Frikandellen zijn eigenlijk eigenlijk altijd veilig om te eten met een lactose-intolerantie. Haal je bijvoorbeeld frietjes bij de snackbar en weet je niet welke snack veilig is? Neem dan voor de zekerheid een frikandel. Die zijn altijd lactosevrij!

Lactosevrije snacks frikandellen g'woon

Lactosevrije kroketten

Helaas. Deze zijn in tegenstelling tot frikandellen wat lastiger. Maar toch nog aardig wat keus in lactosevrije krokketten, gelukkig!

Ben je echt heel erg gevoelig voor lactose? Dan kun je die met een glas melk erachter beter overslaan; deze kunnen sporen van melk bevatten.

Lactosevrije snacks rundvleeskroketten (oven) Mora

Lactosevrije kip (nuggets)

Ook zijn er genoeg lactosevrije kip-snacks, zoals kipnuggets, kipkrokantjes en lactosevrije loempia’s met kip. Het water loopt mij al in de mond. Bij jou ook?

Lactosevrije snacks (overig)

Van vlammetjes, tot gehaktstaven (mijn favoriet). Er zijn ook genoeg andere lactosevrije snacks waar je uit kunt kiezen. Ook voor liefhebbers van pittig is er genoeg te kiezen!

? = Kan (sporen van) melk en lactose bevatten

Nog meer lactosevrije snacks?

Ken je nog veel meer lactosevrije snacks voor in de frietpan of oven die vrij zijn van lactose? En ze staan hierboven niet in het lijstje? Laat het hieronder dan in een reactie weten!

4 Reacties

  1. Ik wil graag lactosevrije kasssouffle kopen. Omgeving venlo.
    Groothandel Hanos heeft dit niet.
    Voor mij is Duitsland ook goed want Duitsers lopen voorop met dit soort zaken zoals kaas en lacktosevrij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*