Lactosevrije producten voor Kerstmis

Lactosevrije producten voor Kerstmis

Op zoek naar lactosevrije producten voor Kerstmis? Het is lastig, maar lees toch even snel verder, want je kunt hieronder weer een lijstje vinden! Van kerstkoekjes, tot andere lekkernijen!

Lactosevrije kerstchocolade

Chocolade is natuurlijk wel iets wat absoluut bij kerst hoort. Chocoladekransjes voor in de boom, chocolade voor bij het toetje. Of gewoon lactosevrije chocolade voor in een schaaltje op tafel.

Lactosevrij kerstsnoep

Naast chocolade zijn er ook heel veel andere lactosevrije snoepjes verkrijgbaar met als thema Kerstmis. Denk aan kerstkransjes, maar dan van schuim in plaats van chocolade. Ook lekker voor bij een toetje!

Lactosevrije kerstkoekjes

Deze categorie blijkt nogal lastig te zijn! Uiteraard zijn er genoeg lactosevrije koekjes te vinden. Maar lactosevrije koekjes met een echt kerst-thema? Weinig! Helaas.. Maar hierbij toch nog drie toppers:

Handige lactosevrije producten voor bij je kersttoetje

Naast het snoep, de koek en de chocolade hierboven, vind je hier nog een aantal handige producten om te gebruiken voor bij je dessert.

Lactosevrij kerstbrood

Een goed kerstontbijt (of lunch) hoort er natuurlijk ook bij! En dan is het extra leuk als dat ook nog eens in het thema Kerst kan. Geen probleem! Er zijn genoeg leuke lactosevrije broodjes te vinden, in de vorm van bijvoorbeeld een kerstboompje of ster.

? = Kan (sporen van) melk en lactose bevatten

Nog meer lactosevrije producten voor Kerstmis?

Ken je nog veel meer producten met Kerstmis die vrij zijn van lactose?
Laat het hieronder dan in een reactie weten!

1 Reactie

  1. Hoi, fijn, dank voor dit lijstje!
    Alleen een correctie: de ‘AH excellent kerststerren choco groen/rood musket’ zijn níet lactosevrij.
    Mvg Anouk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*