Lactosevrije Magnum

Lactosevrije Magnum

De lactosevrije Magnum is eindelijk op de markt gebracht, maar helaas (nog) niet in Nederland.

Update: Vanaf maart 2019 ook beschikbaar in Nederland! Is het al maart?!

Sinds september 2018 zijn er in Finland en Zweden twee lactosevrije (en vegan) Magnums beschikbaar:

 • Magnum Vegan Classic
 • Magnum Vegan Almond

Lactosevrije Magnums

Het melkeiwit bij de klassieke Magnums is vervangen voor eiwit uit erwten. En de chocolade is geheel puur natuur, zonder toevoeging van melk. Dit maakt deze twee magnums niet alleen lactosevrij, maar ook geheel vegan.

Alternatief lactosevrije magnum

Kan of wil je niet wachten tot deze twee smaken (eventueel) naar Nederland komen? Dan kun je ook voor de lactosevrije Magnums gaan van het merk Valsoia. Ook zij hebben twee varianten op de markt gebracht die geheel lactosevrij én vegan zijn.

Lactosevrije Magnum Valsoia

Vooralsnog zijn deze alleen beschikbaar bij de Albert Heijn XXL’s.
Heb jij hem wel ergens anders gezien? Laat het dan snel weten in een reactie hieronder!

4 Reacties

 1. Ik ben lactose intollerant en van deze magnums kreeg ik na een paar minuten al gigantische last ze zijn volgens mij niet 100% lactose vrij kan beter tegen een gewone magnum dan deze zooi

 2. Op de ingrediëntenlijst staat dat VEGAN(!)Magnum MELK kan bevatten. Hoezo vegan?? Naast lactose intolerantie zijn er ook mensen allergisch. De term vegan is dus betekenisloos!
  Bah!

  • Hallo Ilone,

   Omdat de Vegan magnums in dezelfde ruimte gemaakt worden als de normale is er helaas altijd kans op kruisbesmetting, al is die kans gelukkig wel heel erg klein. Bij een lactose intolerantie is het daarom veilig om te eten, bij een melk allergie is het wellicht beter om voor een alternatief te gaan jammer genoeg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*