Lactosevrije lunch in Eindhoven

Je hebt heel veel verschillende eettentjes in Eindhoven, waardoor het zeker heel gemakkelijk is om een lactosevrije lunch in Eindhoven te regelen. Toch is er een zaakje wat er naar mijn mening best wel uitspringt. Je kunt er niet alleen lactosevrij ontbijten en lunchen, maar eventueel ook geheel veganistisch.

The Happiness Café

Nieuwe Emmasingel 9, 5611 AM Eindhoven (Google Maps)

Je kunt zowel binnen als buiten zitten. Handig om te weten: Wanneer je buiten wilt gaan zitten, moet je wel eerst even binnen gaan bestellen. Het eten komen ze wel brengen, maar bedienen doen ze niet.

Ze hebben een behoorlijk uitgebreide kaart. Van yoghurt bowls, tot broodjes. Van smoothies tot zoete taartjes. Je kunt er eigenlijk van alles krijgen en ongeveer 50% daarvan is sowieso veganistisch dan wel lactosevrij. Geen buikpijn na deze lunch dus.

Lactosevrije lunch in Eindhoven The Happiness Cafe

Aangezien ik eigenlijk wel zin had in verschillende dingen en niet kon kiezen, ben ik gegaan voor een Lazy Afternoon Platter. Een echt proeverijtje. Een plankje, met daarop falafelballetjes, speltbrood, hummus, guacamole, groentechips, cassave, ham (bij de veganistische versie werd dit vervangen door tempeh) en meer.

Lactosevrije lunch in Eindhoven The Happiness Cafe Proeverij

In eerste instantie dacht ik; hé, weinig brood ten opzichte van de dipjes (hummus en guacamole), maar uiteindelijk gingen ook die op, dankzij de groentesnacks en falafelballetjes die erbij zaten.

Naast dit proeverijtje had ik uiteraard ook nog een verfrissend drankje, die vers worden gemaakt. In die van ons zat in ieder geval watermeloen, aardbeien, appel, limoen en munt. Zoet met een heel klein zuurtje en die munt… heerlijk!

Lactosevrije lunch in Eindhoven The Happiness Cafe Smoothie

Ik zeg: Dit alles was voor herhaling vatbaar! Geen buikpijn, lekker gegeten! De volgende keer ga ik voor een lactosevrije lunch in Eindhoven absoluut weer voor een proeverijtje bij The Happiness Café.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*