Lactosevrije Kibbeling bij de visboer

Bij de visboer heb je natuurlijk genoeg keuze, maar lactosevrije kibbeling is een ander verhaal. Aan het beslag is jammer genoeg vaak toch iets van lactose toegevoegd. In de vorm van bijvoorbeeld weipoeder. Vraag het daarom altijd voor de zekerheid even na. Het ene beslag is namelijk het andere beslag niet.

Dit geldt jammer genoeg ook voor de visboer in mijn eigen dorp. Daar zit in het beslag helaas weipoeder en daarom heb ik lange tijd de kibbeling maar gewoon overgeslagen. Totdat we het er een keertje over hadden.

Wil je het anders een keer zonder beslag proberen?

Dat leek mij eigenlijk helemaal niks, want dat maakt kibbeling altijd zo lekker. Dacht ik. Maar wie niet waagt, wie niet wint. En dus kreeg ik lactosevrije kibbeling voorgeschoteld, zonder beslag, maar wel met lekker veel kruiden.

Lactosevrije kibbeling van de visboer

Het ziet er een beetje anders, maar wat is het lekker! Je proeft nu juist veel meer vis, in plaats van het beslag. En dat is oprecht heel erg lekker. De kruiden zijn daarnaast ook erg lekker. Ik zou bijna iedereen willen aanraden om gewoon altijd zonder beslag te bestellen. Zelfs als je tegen lactose kan.

Na navraag mocht ik ook nog eens kiezen uit alle sausjes, aangezien ze allemaal lactosevrij zijn. Dus ben ik uiteraard voor de remouladesaus gegaan, want dat hoort een beetje kibbeling.

Dus, heb je een visboer waarbij lactose in het beslag zit? Vraag dan of ze wat lactosevrije kibbeling voor je willen bakken zónder beslag, maar met extra kruiden!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*