Lactosevrije kaart bij bioscoop Cine Twins

Lactosevrije kaart bij bioscoop Cine Twins Malden

Een lactosevrije kaart bij bioscoop Cine Twins in Malden hebben ze beschikbaar. Op deze kaart staan daarnaast nog veel meer allergenen vermeld. Zo kun je met een gerust hart wat lekkers bestellen voor tijdens de film.

Speciale lactosevrije kaart bij de bioscoop

In eerste instantie, toen ik de allergenenkaart kreeg, dacht ik “huh, dat is toch dezelfde als de normale?”. Maar toen ik wat verder keek dan mijn neus lang is, zag ik een hoop cijfertjes staan. Op de achterkant van de kaart werd duidelijk wat deze cijfertjes inhielden.

Lactosevrije kaart bij bioscoop Cine Twins

Er is niet heel veel keuze wat betreft snacks, maar alsnog kom je wel aan je trekken hoor! Je kunt in ieder geval kiezen uit popcorn, twee verschillende soorten pringles en een mix van snoepjes.

Zelf kan ik ook het kaasplankje aan met twee verschillende soorten harde kaas (en optioneel Franse worst), inclusief de sausjes die erbij worden geserveerd (mosterd, stroop en chilisaus).

Allergenenkaart bij bioscoop Cine Twins

Wat betreft drankjes kan je vrijwel helemaal los gaan. Rivella moet je uiteraard links laten liggen en ook de cappuccino zou een slechte keuze zijn. Maar de cocktails… die mag je!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*