Lactosevrije allergenenkaart Duits

Duitse Lactose Allergenenkaart Duitsland

Heb je een Lactosevrije Allergenenkaart Duits nodig?
Hieronder kun je de Lactosevrije Allergenenkaart Duits uitprinten en downloaden.

Soms is het namelijk erg lastig om in een taal die je niet (helemaal) beheerst uit te moeten leggen dat je een lactose-intolerantie hebt. Spreek je bijvoorbeeld (bijna) geen Duits? Dan wordt het lactosevrij eten in onder andere Duitsland waar Duits de moedertaal is dus zeker een uitdaging. Zeker wanneer dit in bijvoorbeeld een restaurant niet duidelijk zichtbaar is gemaakt op het menu. Ik ga je het daarom iets makkelijker maken. De volgende allergenen-tekst bied ik namelijk in verschillende talen aan, waaronder dus ook in het Duits:

Hallo, ik ben allergisch voor producten die lactose bevatten. Het eten van voedsel dat melkeiwit, melk, boter, room of kaas bevat zal me ziek maken. Geef me alstublieft geen eten of drinken die deze ingrediënten bevatten. Kunt u mij iets aanbevelen? Bedankt!

Lactosevrije allergenenkaart Duits

Download het lactosevrije allergenenkaartje in het Duits en print hem uit!

Lactosevrije allergenenkaart Duits

Tip: Print de afbeelding niet alleen uit, maar bewaar hem ook meteen op je telefoon! Zo heb je het Duitse allergenenkaartje door middel van je telefoon altijd bij de hand. Ook op eventuele onverwachte momenten.

Op zoek naar andere lactosevrije allergenen kaarten?
Print of download dit kaartje nu meteen in andere talen, zoals:

Albanees
Deens
Engels
Frans
Grieks
Italiaans
Noors
Pools
Portugees
Spaans

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*