Lactosevrij ijs in Berlijn

Lactosevrij ijs in Berlijn

Ook lactosevrij ijs in Berlijn is even zoeken, maar het is meestal een kwestie van de echte Italiaanse zaakjes afgaan. Zij hebben meestal zoveel ijs in het assortiment, dat er meestal wel een lactosevrije bij zit. Wij vonden er per toeval eentje in het treinstation aan de Friedrichstraße in Berlijn.

El Teatro Eiscafé

Bahnhof Friedrichstraße, Friedrichstraße 142, 10117 Berlin, Duitsland (Google Maps)

Lactosevrij ijs in Berlijn Al Teatro

Deze franchising zit op meerdere plekken, dus check gerust even welke in jouw buurt zit. De beoordelingen zijn online niet zo goed, maar ik kan mij er gelukkig niet in vinden. Ze hebben aardig veel soorten ijs en alle fruitsoorten zijn dus geheel lactosevrij.

Ook zijn deze fruitige ijsjes glutenvrij en zijn er daarnaast ook geen kleur- of smaakstoffen toegevoegd.

Lactosevrij ijs in Berlijn Al Teatro Bahnhof

Ikzelf koos uiteraard weer voor meloen. Tegenwoordig behoort dat toch wel tot een van mijn favoriete smaken. Meloen is namelijk altijd zo lekker romig, zonder dat er room in zit. En ik hou ♥ heel erg veel van romige ijsjes.

Lactosevrij ijs in Berlijn Al Teatro Eiscafe

Je kunt uiteraard kiezen voor een bakje ijs (met een lepeltje), maar ook de hoorntjes die ze hebben zijn lactosevrij (en glutenvrij). Dus ik ga uiteraard altijd voor het hoorntje, want het is helemaal geen straf om af en toe eens een koekje te kunnen eten!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*