Lactosevrij ijs in Barcelona

Lactosevrije ijssalon in Barcelona IJs

Lactosevrij ijs in Barcelona? Dat kan zeker. Toetjes zijn normaal altijd een beetje lastig, wanneer je een lactose-intolerantie hebt. Hierdoor moeten desserts in restaurants in Barcelona vaak overgeslagen worden, aangezien er vrijwel altijd wel melk of lactose in zit. Ik heb daar de oplossing voor: een ijssalon met lactosevrij ijs midden in het centrum van Barcelona! En ze hebben niet alleen lactosevrij ijs, maar ook glutenvrij, veganistisch en biologisch ijs.

Gelaaati Di Marco

Carrer de la Llibreteria, 7, 08002 Barcelona, Spanje (Google Maps)

Lactosevrij ijs in Barcelona Gelaaati Di Marco

Bij binnenkomst werd ons al direct gevraagd of we iets wilden proeven, zonder opdringerig te zijn. Uiteraard heb ik daar gebruik van gemaakt en heb ik lactosevrij pistasche-ijs geprobeerd! Heerlijk!

Uiteraard kwam ik niet alleen om te proeven, maar wilde ik graag ook twee bolletjes kopen om lekker op te peuzelen, zonder daar achteraf buikpijn van te hebben. Dus ben ik voor een bolletje Fragola (aardbei) ijs en bolletje Mojito ijs gegaan. Beide smaken ze precies zoals ze horen te smaken. Oprecht naar aardbei en oprecht naar een mojito.

Naast deze twee smaken hadden ze ook nog andere smaken. Limoen, amarena (kersen), koffie, donkere chocolade, kokos en pistache ijs. Al het ijs wordt zonder kunstmatige smaakstoffen geproduceerd en eigenlijk behoort deze ijssalon toch wel tot een van de beste in Barcelona.

Lactosevrij ijs in Barcelona Aardbeien & Mojito ijs Gelaaati Di Marco

De prijzen zijn natuurlijk iets duurder dan bij een normale ijssalon. Maar alsnog valt het wel mee. Je betaalt niet helemaal per bolletje, maar per gewicht. Ze wegen de bolletjes dan ook af. Bij twee bolletjes ijs (samen 120 gram) betaal je 3,10 euro. Voor drie bolletjes ijs (samen 180 gram) betaal je 4,10 euro. Voor drie grote bolletjes ijs (samen 240 gram) betaal je 5,10 euro. En voor 4 bolletjes ijs (samen 300 gram) betaal je 6,50 euro.

Alsnog niet duur voor lactosevrij ijs eten in Barcelona, wat ook nog eens Italiaans en authentiek is.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*