Lactosevrij eten in Milsbeek

Lactosevrij eten in Milsbeek Avondeten

Lekker lactosevrij eten in Milsbeek, een klein dorpje in Limburg? Dat kan zeker. Ik ga een restaurant voor je uitlichten waarvan ik 100% zeker weet dat ze iets lactosevrij kunnen opdienen. En na het eten ga je zonder buikpijn naar huis.

Restaurant ’t Tõpke

Rijksweg 28, 6596 AB Milsbeek (Google Maps)

Misschien heb ik een beetje vooroordelen, omdat ik gastvrouw Gertie en chefkok Petra een beetje ken. Zij zijn echter op en top gastvriendelijk en denken graag met je mee. In het geval van allergenen en een lactose-intolerantie dubbelchecken zij alles voor jou. Ik kom er met enig regelmaat, want ze hebben de lekkerste spareribs in de regio (en misschien zelfs wel van Nederland).

Lactosevrij eten in Milsbeek Topke

Laten we eerst beginnen met het voorgerecht wat ik nam. Ik ging voor de gamba’s in chili-knoflooksaus. Lekker en een beetje pittig! Ook kreeg ik er een beetje salade bij, en dan speciaal voor mij zonder de kaas geserveerd.

Daarna het hoofdgerecht. De enige echte spareribs natuurlijk!

Lactosevrij eten in Milsbeek Topke hoofdgerecht

Deze flinke portie spareribs wordt ook nog geserveerd met frietjes, salade, krieltjes (niet altijd, meestal tijdens het asperge-seizoen) en warme groenten (dit keer sperzieboontjes en broccoli).
Uiteraard was het weer veel te veel voor mij, maar gastvrouw Gertie is zo aardig geweest om de overgebleven spareribs in een zakje te doen, zodat ik het mee naar huis kon nemen.

Restaurant ’t Tõpke is een aanrader! Goed (lees: laag) geprijsd, maar absoluut lekker eten!
En nog een ander leuk weetje: Je kunt er ook afhalen!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*